Kapcsolat
menu Hamburger

Rólunk

Mi vagyunk a DESIGNSHIP, egy dinamikus és kreatív grafikai stúdió, amely elkötelezettséggel és odafigyeléssel foglalkozik a vizuális kommunikációval. Célunk, hogy ügyfeleink számára kreatív és hatékony grafikai megoldásokat nyújtsunk. Barátságos árakon dolgozunk, mert fontosnak tartjuk, hogy a minőségi grafikai szolgáltatások elérhetőek legyenek minden ügyfelünk számára.
Minden ügyfelünknek egyedi ajánlatot készítünk, figyelembe véve az igényeit és költségvetését, hogy a legjobb megoldást nyújthassuk számára.
Ha minőségi grafikai megoldásokra van szüksége, amelyek segítik vállalkozását, akkor ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Ki a CEO?

Mgr. art. Csiba Péter

A pozsonyi születésű Csiba Péter művészeti főiskolai végzettségét immár több évtizede kamatoztatja a reklám ipar, design és marketing területén.

Grafikusként, belső tervezőként, kreatív igazgatóként, főszerkesztőként és cég vezetőként tevékenykedett, amit a mai napig nagy lelkesedéssel végez. Számtalan nyomdai és digitális kiadvány és tervezet kötődik a nevéhez. Sok éves reklám grafikai tapasztalatával, azok közé a szakemberek közé tartozik, akik mindig újabb és újabb kihívások elé néznek.

Kreatív meglátásai gyakran jelentenek inspirációt a fiatalabb kollégák számára. Sosem tett különbséget nagy vállalatok és kis cégek között azzal a filozófiával, hogy

" ... a természetben is csírából lesz a bő termés, ha megfelelően gondozzák! “
Smoke decor CEO